startersavond voor beginnende ondernemers

Doel

Het doel van de KvK is de mensen die met de gedachte rondlopen een eigen bedrijf te starten te stimuleren, maar ook bewust te maken van wat er bij het ondernemerschap komt kijken. Verder is het doel de bezoeker te inspireren, te prikkelen en laagdrempelig, in hun eigen regio gratis van eerste informatie te voorzien.

De Startersavond draagt de titel ‘Ondernemen, iets voor u?’ Zoals de titel impliceert is het de bedoeling laagdrempelig, basale informatie te verschaffen aan de bezoeker. Om aan te sluiten op de vragen van de bezoeker, zal er plenair een forumdiscussie plaatsvinden. Hierbij komen enkele vragen en stellingen aan bod. Uiteraard is interactie met het publiek wenselijk. Er zal tevens een kleine informatiemarkt zijn. Medewerking wordt verleend door de Belastingdienst, gemeente Dalfsen, Rabobank, Ondernemer: Sportstudio Kontrast, Kamer van Koophandel, UWV en Handel en Wandel Dalfsen.

De bijeenkomst is in het gemeentehuis van Dalfsen aan de Raadhuisstraat 1 om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Deelnemers kunnen zich aanmelden via de site van de KvK. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden voor de bezoeker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.