Home / archiefcentraal / speurtocht in ommen door landstede welzijn

speurtocht in ommen door landstede welzijn

Het jongerenwerk van Landstede Welzijn houdt op vrijdagavond 22 april een speurtocht voor de jeugd in de leeftijd 12 tot en met18 jaar.

De activiteit bestaat uit een combinatie van een dropping en een speurtocht. De jongeren worden in groepjes op een locatie nabij Ommen gedropt en aan de hand van een aantal aanwijzingen en opdrachten moeten ze de weg terug zien te vinden naar het jongerencentrum. Het groepje dat de opdrachten het beste en het snelste weet te maken, kan rekenen op een leuke prijs.

De speurtocht begint om 19.00 uur. Meedoen is gratis en opgeven kan door een mail te sturen naar proelofs@landstede.nl of door het inschrijfformulier in Jongerencentrum Punt in te vullen. Het jongerencentrum is iedere doordeweekse dag geopend en tevens op de woensdag- en vrijdagavond. Voor meer informatie kan met terecht op www.jongerencentrumpunt.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.