spek je clubkas met positieve energie

Vertel ons wat jou club zo speciaal maakt en laat onze lezers ook stemmen op jouw favoriete club, wij verwijzen de lezers door naar de link.

Monique van Weert, manager marketing en retail bij DONG Energy: ‘DONG Energy wil een bijdrage leveren aan initiatieven die een positieve invloed hebben op de samenleving. Het zit in het DNA van DONG Energy om dichtbij de klant te staan. We willen daarom iedereen de mogelijkheid bieden om een initiatief dat iets toevoegt aan zijn leefomgeving aan te melden. Door te stemmen bepalen inwoners van Overijssel welke deelnemers ons sponsorgeld verdienen. Sportverenigingen, zangkoren, dierenopvangtehuizen, buurtverenigingen en andere initiatieven die een maatschappelijke bijdrage leveren, dingen mee naar de prijzen.’

Het sponsorgeld wordt per provincie toegekend aan de drie initiatieven met de meest behaalde stemmen. Daarnaast worden door een jury de meest sympathieke initiatieven gekozen. Het maximaal te verdienen sponsorgeld is € 3.000,- voor de deelnemers met de meeste stemmen. De nummers twee en drie kunnen respectievelijk maximaal € 2.000,- en € 1.000,- winnen. Vanaf 26 april kunnen verenigingen en clubs zich inschrijven voor de actie. Tot 18 juni kunnen zij stemmen werven voor hun initiatief. De landelijke winnaar met de meeste stemmen ontvangt een totaalbedrag van € 5.000,-.

DONG Energy biedt de deelnemers hierbij extra ondersteuning. Er is een starterskit beschikbaar, zodat deelnemers actief campagne kunnen voeren. Iedereen kan zijn favoriet steunen door te stemmen op de website www.dongenergy.nl/positief. Op Twitter (#DONG) en Facebook (facebook.com/DONGEnergy) is het laatste nieuws over de actie te volgen.

Tachtig euro voor de klant en zijn vereniging

Niet alleen de winnaars kunnen geld verdienen voor hun vereniging. Nederlanders die overstappen op stroom en gas van DONG Energy kunnen hiermee hun eigen club sponsoren.

Zowel de overstappers als hun favoriete club of vereniging krijgen 80 euro van de energieleverancier op hun bankrekening gestort. Hierdoor hebben verenigingen een extra manier om sponsorgeld te verdienen. Op de website www.dongenergy.nl/positief kunnen nieuwe verenigingen zich aanmelden en ook aan deze actie meedoen.

Inschrijven

Geïnteresseerde verenigingen, stichtingen en andere initiatiefnemers kunnen zich inschrijven via de website www.dongenergy.nl/positief. Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.