Home / archiefcentraal / scorende keeper redt zvoschutte informatisering

scorende keeper redt zvoschutte informatisering

De eerste heflt werd goed begonnen maar de mannen van ZVO/Schutte Informatisering moesten nog een beetje wennen aan de stroeve zaal en ook de bal was punt van discussie. De bal werd gewisseld maar de zaal wisselen was iets te veel van het goede. Drienerlo kwam er een paar keer goed uit maar was nog niet sterk in de afronding. In de elfde minuut was het Redmar Roelofs die de bal onderschepte en zo de score opende 0-1. Niet veel later was het de beurt aan Leon Makkinga die een strakke voorzet van Harm Jan Tip met een Tip-in verzilverde 0-2.

Na een korte spelonderbreking vanwege een niet fitte scheidsrechter pakte ZVO/Schutte Informatisering de draad weer goed op en een mooi schot van Harm Jan Tip zette de 0-3 ruststand op het bord.

De tweede helft werd al snel onderbroken voor een scheidsrechterswissel en zo mocht er weer verder worden gespeeld voor de belangrijke 3 punten. Een perfect uitgevoerde counter door Rik Jan De Groot werd door Redmar Roelofs omgezet in een nette 0-4 voorsprong.

Helaas ging ZVO/Schutte Informatisering steeds slechter spelen en in 10 minuten tijd werd een 0-4 voorsprong weggegeven en stond het 4-4. Dat hierbij 3 goals voortkwamen uit een van richting veranderd schot maakte het extra zuur. Dit was ook een stand waar de Ommenaren niet tevreden mee mochten zijn en zo werd het geheime wapen ingezet.

Keeper Erik Logtenberg, die wederom mocht invallen, had hierin de hoofdrol. Vorige week wist hij het doel nog helemaal schoon te houden en stal hij de show maar ook in Enschede is hij nu bekend. In de laatste paar minuten ging hij meevoetballen en door te doen alsof hij wou schieten kapte hij een speler uit om daarna al vallend de bal hoog in de kruising te knallen. En hiermee zorgde hij ervoor dat ZVO/Schutte Informatisering de belangrijke 3 punten mee naar huis kon nemen. Eindstand 4-5.

De volgende wedstrijd is thuis tegen nummer 2 Dynamo Lelystad. Er wordt veel publiek verwacht dus kom op tijd op woensdag 6 april om 20.15 uur in de Carrousel in Ommen.

Kijk voor meer informatie en het actuele wedstrijdprogramma van zaalvoetbalvereniging ZVO/Schutte Informatisering op www.zaalvoetbalommen.nl of volg het 1e via TWITTER op ZVO1.

Lees ook

Uitslagen Bos Bedden Loopgroep AG’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen waren de afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.