Home / archiefcentraal / samenzang out of the bleu en 4ever young

samenzang out of the bleu en 4ever young

Zangkoor Out of the Bleu uit Nieuwleusen en het Dalfser Popkoor 4Ever Young gaven donderdag een gezamenlijk concert in Zaal Kappers, Hoonhorst.

Het programma aanbod was gevarieerd door de verschillende muziekstijlen van beide zangkoren. Theatraal met á capella. Gezamenlijk opende de koren de avond, daarna was het de beurt aan Out of the Bleu. Deze brachten onder andere ‘Circle of life’, ‘Only time’ en ‘In this heart’. Dit blok werd afgesloten met het lied ‘Rhythem of Life’.

Popkoor 4Ever Young nam het publiek mee naar verschillende periodes uit de geschiedenis van de popmuziek. Muziek die deze ten gehore brachten waren ‘Ain’t gonna let nobody’ en ‘somewhere’ en ze sloten af met ‘I’ve got the music in me’.

“In het tweede blok van ons koor, Out of the Bleu, kwam het theatrale meer tot uiting, naast het zingen van de juiste noten. Met een aantal swingende nummers kwam de rust weer terug met het goed gezongen nummer ‘Avond’”, aldus Geeske Hekman lid van de Nieuwleusener zangvereniging. Met het lied ‘You are my sunshine’ werd de avond afgesloten.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.