regiofinale knvb schoolvoetbal in ommen

Dat beloofd zeer spannend te worden want welke school gaat het Vechtdal vertegenwoordigen in de landelijke finale in Zeist waar de KNVB tekent voor de organisatie. Neem je ouders, opa’s en oma’s, tante, buurman mee om jouw elftal, of zevental, aan te moedigen.

Het beleid van de KNVB is onder andere om kinderen meer in beweging te krijgen. Ook meisjes raken zo meer met deze sport bekend, het aantal meisjes dat zich aansluit bij een voetbalvereniging is stijgende de laatste jaren. Schoolvoetbal is tevens een manier om kinderen samen te laten spelen en het gevoel van teamspirit te verstevigen. Bij KNVB Schoolvoetbal draait het om plezier in het spelen te behouden en het spel onder de knie te krijgen. Leren voetballen door het te doen.

De regiofinale begint om 14.00 uur en rond 19.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden, de winnaars van deze dag zijn gerechtigd tot deelname aan de halve finales KNVB Oost op woensdag 18 mei op de accomodatie van VV Sparta E, Sportpark ‘Schreurserve’, Kotkampweg 44, 7531 AT in Enschede. Meer informatie over KNVB Schoolvoetbal is te vinden op http://www.knvb.nl/competities/schoolvoetbal

De deelnemende scholen zijn:

Elftal Jongens Groep 7/8

GBS de Regenboog uit Hardenberg

CBS de Ark uit Dedemsvaart

OBS de Palet uit Ommen

CBS de Bron uit Gramsbergen

OBS de Tweemaster uit Nieuwleusen

OBS Heidepark uit Dalfsen

PCBS de Maten uit Den Ham/Vroomshoop

St. Bernadetteschool uit Raalte

En de winnaars uit Heino en Wijhe

Zevental Meisjes Groep 7/8

Heilig Hartschool uit Dalfsen

CBS Ichthus Lemele

RKBS de Langewieke uit Dedemsvaart

CBS de Marsweijde uit Hardenberg

PCBS Kennedyschool Den Ham/Vroomshoop

GBS de Planthof uit Nieuwleusen

OBS de Vogelaar uit Raalte

GBS de Uitleg uit Dalfsen

CBS de Akker uit Gramsbergen

En de winnaar uit Heino

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.