Home / archiefcentraal / record aan inschrijvingen business run

record aan inschrijvingen business run

“De Business Run is de manier om als bedrijf het sportieve imago te vergroten bovendien is het een prachtige manier om de teambuilding in de praktijk te brengen”, aldus Mendy de Vries. Een team bestaat uit maximaal vijf deelnemers. De teams kunnen meedoen aan de vijf of de tien kilometer. Na afloop is er een gezellig samenzijn en worden de prijzen uitgereikt voor de snelste teams in de Rekla 2000 Businessrun.

De voorbereiding van de verschillende teams is al een aantal weken in volle gang. Om de teamspirit nog wat verder aan te scherpen was er een laatste gezamenlijke training met als start en vertrekpunt het kantoor van Rekla 2000. Na een ontspannen training was er nog een gezellig samenzijn. Alles is nu gericht op een top teamprestatie op vrijdag 15 april.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.hardenbergcityrun.nl

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.