ps design levert leerzame hoofdprijs

Schonewille was één van de juryleden en had deze prijs kosteloos beschikbaar gesteld.

Het duurde even, maar uiteindelijk nam de school contact op met Schonewille en wilden ze graag gebruikmaken van de gewonnen computerlessen. De leerlingen van de klas 6, 7 en 8 wilden graag een website leren maken en aangezien dit één van de belangrijkste activiteiten is van PS Design en Schonewille een opleiding tot leraar ICT volgt, was dit een zeer mooie combinatie.

De eerste computerles van twee uur ging op 12 maart om 13.00 uur van start. De leerlingen waren zeer geboeid en hadden geen idee dat een website zo ingewikkeld in elkaar zit. Vier weken later was het toch gelukt om voor elke groep een basis website te maken over een onderwerp die de leerlingen zelf hebben bedacht. Zo waren er websites over lego, vulkanen, fjorden, honden, klassenblog en een website ‘hoe overleef ik de basisschool’.

De leerlingen hebben zeer leuke uren gehad en vonden het jammer dat de tijd er al weer op zat. Het resultaat is te bekijken op www.ps-design.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.