politie zoekt getuigen diefstal tuinmachines

Het gaat het om elektrisch tuingereedschap, hogedrukreinigers, grasmaaiers, bladblazers en dergelijke.

Uit onderzoek is gebleken dat deze inbraak waarschijnlijk rond 02.15 uur die nacht heeft plaatsgevonden. Rond dat tijdstip zijn een donkere personenauto en een witte kleine vrachtwagen met gesloten laadbak, in de directe omgeving van het bedrijf, gesignaleerd. Beide kwamen uit de richting van Nieuwleusen.

Waarschijnlijk is een passerende fietser, uit de richting van de Jagtlusterallee, deze wagens tegemoetgekomen in de omgeving van het bedrijf of heeft ze daar gezien. De politie wil graag in contact komen met deze fietser. Die wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Dat geldt ook voor anderen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze diefstal. Anonieme informatie kan worden verstrekt bij Bel M (Meld Misdaad AnonieM), via 0800-7000. De politie is volop aan de gang met deze zaak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.