Home / archiefcentraal / politie zoekt getuigen diefstal tuinmachines

politie zoekt getuigen diefstal tuinmachines

Het gaat het om elektrisch tuingereedschap, hogedrukreinigers, grasmaaiers, bladblazers en dergelijke.

Uit onderzoek is gebleken dat deze inbraak waarschijnlijk rond 02.15 uur die nacht heeft plaatsgevonden. Rond dat tijdstip zijn een donkere personenauto en een witte kleine vrachtwagen met gesloten laadbak, in de directe omgeving van het bedrijf, gesignaleerd. Beide kwamen uit de richting van Nieuwleusen.

Waarschijnlijk is een passerende fietser, uit de richting van de Jagtlusterallee, deze wagens tegemoetgekomen in de omgeving van het bedrijf of heeft ze daar gezien. De politie wil graag in contact komen met deze fietser. Die wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Dat geldt ook voor anderen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze diefstal. Anonieme informatie kan worden verstrekt bij Bel M (Meld Misdaad AnonieM), via 0800-7000. De politie is volop aan de gang met deze zaak.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.