Home / archiefcentraal / poging tot diefstal van een tractor verijdeld

poging tot diefstal van een tractor verijdeld

Een poging tot diefstal van een tractor op zondagnacht is verijdeld. Een bewoner van de Samenwijk in Dedemsvaart hoorde rond 02.45 uur gestommel rond de woning en belde een familielid. Die kwam direct ter plaatse met een kennis en ontdekte inderdaad onbekende mannen op het erf. Op het pad stond een autoambulance. Eén van de ongewenste gasten zat op de tractor, kennelijk met de bedoeling deze op de autoambulance te rijden.

De man werd door het familielid van het voertuig getrokken. Van twee of drie andere mannen kreeg hij vervolgens enkele klappen, waarna ze ervandoor gingen. De autoambulance reed richting Ommen en tweede donkerblauwe (personen)auto ging richting Dedemsvaart. De man op de tractor sprak Pools. Zijn signalement luidt: ongeveer 1.80 m., normaal postuur, blond kort stekelig haar, donker trainingsjasje en donkere trainingsbroek, witte sportschoenen. Het signalement van de bestuurder van de personenauto is: ongeveer 1.70 m., dik postuur, kort stekelig, donkerblond haar, donkere trui.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Heeft u informatie die kan leiden tot aanhouding van de daders, bel dan met 0900-8844 (politieteam Hardenberg) of anoniem via Bel M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Actuele dossiers

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.