Home / archiefcentraal / pinkstertoernooi verwacht veel deelname

pinkstertoernooi verwacht veel deelname

Het 31e Laro Tape Pinkstertoernooi bij Tennisclub Ommen heeft al veel inschrijvingen binnen. De laatste jaren is het tennistoernooi weer gaan groeien en onder leiding van Jeroen Venema, Petra Wijnhoud en Helen Compagne is er weer nieuw leven in geblazen. Ondanks concurrentie van Dedemsvaart, Lemelerveld en Zwolle zijn er toch veel tennissers die naar Ommen willen komen.

Uit West-Friesland komt zelfs een groep van vierentwting man die het hele weekend kamperen bij het tennispark en die gebruik maken van de mogelijkheid tot een lekker ontbijtje op het park. Daarnaast hoopt de organisatie dat er van de eigen vereniging meer leden gaan meedoen. ” We hopen op mooi weer, veel deelnemers en veel toeschouwers langs de baan. Verder proberen we het heel gezellig te maken, zoals een feestavond met DJ op zaterdagavond en een barbecue op zondag. Verder hebben we een grote verloting, waar vele leuke prijzen zijn te winnen”, aldus Petra Wijnhoud.

De inschrijving is nog open tot 29 mei en is te vinden op toernooi.nl. Er kan ingeschreven worden in de klassen 3 tot en met 8 en dan in de heren en dames enkel, heren en dames dubbel en gemengd dubbel.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.