penaltybokaal ozc met feyenoordkeeper

Voor de winnaars ligt een beker en eeuwige roem in het verschiet. Aanvang van de OZC Penaltybokaal is 19.00 uur op sportpark Westbroek in Ommen.

Traditie

De Penaltybokaal is een traditie bij OZC en wordt georganiseerd door de Supportersvereniging OZC. Ieder jaar kunnen jeugdleden strafschoppen nemen op een doelman van een betaalde voetbalclub. In al die jaren stonden keepers als Eddy Treytel, Jan Jongbloed, Pim Doesburg, Piet Schrijvers, Henk Timmer, Ruud Hesp, Raymond van de Gouw, Hans van Breukelen, Fred Grim, Sander Boschker en Kenneth Vermeer strafschoppen te keren onder de lat bij de ‘Kanaries’ uit Ommen. .

OZC nodigt iedereen van harte uit Rob van Dijk de strafschoppen te zien stoppen…, of juist niet. Via een verloting maken ook 3 toeschouwers kans strafschoppen te nemen.

Rob van Dijk (1969) kwam in zijn lange loopbaan uit voor RKC Waalwijk, de Graafschap, PSV, SC Heerenveen en Feyenoord. Bij de Rotterdamse club is hij de tweede keeper, desondanks verdedigde hij dit seizoen al 14 wedstrijden het doel van de stadionclub. Ondanks dat hij momenteel de oudste actieve speler is in de eredivisie is hij nog van grote waarde voor Feyenoord.

Prijzen

Van Dijk heeft een landkampioenschap (1993), 2 KNVB-bekers (1994 en 1995) en een zilveren bal (2011) op zijn cv staan. In oktober 2008 maakte de goalie zijn Europese debuut voor de club ‘uit Zuid’ tegen het Zweedse Kalmar FF. Daarnaast heeft van Dijk de bijnaam The Penalty Killer. Of hij deze naam met recht mag dragen, zal 27 april blijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.