palmpasenviering in teken van bosnie

Dit project is opgezet door Pauline Bremmer, studente van het Alfa College in Hardenberg.

Leerlingen van het Alfa College gaan in mei een week naar Bosnië om daar mensen te helpen. Voor deze hulp zamelen ze geld in. In de viering zal het project worden toegelicht en zal er een deurcollecte voor Bosnië gehouden worden.

De viering wordt begeleid door Pastor Butti en het kinderkoor de Muzieksleutels. Om 10.00 uur zullen de kinderen met hun versierde Palmpaasstok een rondje om de kerk lopen, waarna de viering in de kerk zal verder gaan en er nog meer leuke activiteiten op het programma staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.