Home / archiefcentraal / oudommennl viert vijfjarig jubileum

oudommennl viert vijfjarig jubileum

Het vijfjarig jubileum laat de Stichting OudOmmen.nl niet ongemerkt voorbij gaan. Samen met het Streekmuseum en de Historische Kring Ommen wordt op zondag 17 april van 13.00 tot 17.00 uur een inloopdag georganiseerd in het Streekmuseum in Ommen. Hierbij wordt de vijfarige website uitgebreid gepresenteerd en is er alle gelegenheid om kennis te maken met de mensen achter OudOmmen.nl en vragen te stellen over de opbouw en inhoud van de website. Naast de historische beelden op de website presenteert de ansichtkaarten-verzamelaar Jan Veneman een groot aantal nostalgische plaatjes van de regio Ommen en is Jan Lucas aanwezig met een uitgebreide verzameling boeken.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.