oud ijzeractie sjaloom groot succes

De actie heeft dit jaar een bedrag opgeleverd van meer dan 4.000 euro. Het opgehaalde geld wordt door de school onder andere besteed aan een kooktoestel voor de kooklessen en het aanschaffen van speciaal speelgoed.

De organisatie kijkt tevreden terug. “We zijn blij met alle brengers, maar natuurlijk ook met de vrijwilligers die weer veel werk verzet hebben. Een bijzondere dank voor de familie Uitslag die deze actie vele jaren heeft georganiseerd en belangeloos hun terrein beschikbaar hebben gesteld”, aldus een woordvoerder van de school.

Nu de actie voor dit seizoen is afgesloten, gaat er voor het komende seizoen iets veranderen. Na vele jaren de actie te hebben georganiseerd, gaat de familie Uitslag er mee stoppen. De Hoevendwarsweg is niet meer het verzameldepot. Loonbedrijf Lindeboom aan de Vossersteeg 14 is nu het adres waar de volgende actie plaats zal vinden. Oud ijzer kan al gebracht worden op dit adres of bij de familie Ruitenberg aan de Hessenweg 8.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.