Home / archiefcentraal / op zoek naar uilenballen

op zoek naar uilenballen

Onder begeleiding van ouders of verzorgers, de gidsen van het Natuurinformatiecentrum en de boswachter van Staatsbosbeheer gaan de kinderen op zoek naar uilenballen. De gevonden uilenballen worden in het Natuurinformatiecentrum uitgeplozen. De boswachter zal het een en ander over uilen vertellen en wat er op hun menu staat.

De start is om 13.30 uur vanuit het Natuurinformatiecentrum Ommen, Hammerweg 59a. Kosten voor deelname zijn 3 euro per kind, dit is inclusief een glas ranja. Opgave voor deelname is verplicht en kan op woensdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur, 0529-450702.

Natuurinformatiecentrum Ommen

In het Natuurinformatiecentrum Ommen is informatie over de natuur in de omgeving van Ommen te vinden. De natuurbeherende organisaties Landschap Overijssel, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten werken hier samen. Vele enthousiaste vrijwilligers zijn er actief om bezoekers te ontvangen en vragen te beantwoorden. Het centrum is gevestigd in de Besthmermolen, aan de Hammerweg 59A in Ommen, 0529-450702. Het centrum is van 1 mei tot 1 november geopend van woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie kijk op www.natuurinformatiecentrum.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.