Home / archiefcentraal / onverwachte hitte laat zwembaden vollopen

onverwachte hitte laat zwembaden vollopen

Met de hoogste spoed is hun buitenbad schoongemaakt en gevuld, want de verwachting is dat het de drukste Pasen in het bestaan van Beerze Bulten wordt. “We zullen vast niet volledig bezet zijn en er is nog wel plaats, maar normaal hebben we een bezetting van 50%. Wij verwachten dat het nu ruim 70% wordt. Een mooie opsteker!”, aldus Gerrit-Jan Hagedoorn, directeur Beerze Bulten.

Beerze Bulten heeft ook het animatieteam alweer op volle toeren draaien en het restaurant omgetoverd tot een brasserie met een geheel nieuwe kaart. Als klap op de vuurpijl worden de Youpi! Lodges, die de laatste weken uitgebreid in het nieuws zijn geweest, voor het eerst verhuurd. “Wij zijn benieuwd wat de gast van deze nieuwe manier van kamperen vindt. Wij zijn er helemaal klaar voor en de eerste klap is een daalder waard. Het seizoen begint succesvol.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.