onnodige nederlaag marienberg

Wat Mariënberg liet zien in Balkbrug stemde niet tot grote tevredenheid. Teveel spelers haalden geen voldoende.

Al in de eerste minuut soleerde Rolf Hofsink door de verdediging van de thuisploeg en bood René de Lange een niet te missen kans. Maar René faalde helaas. Na rust bracht Haverkort Marcel in voor zijn broer Arjan Bolks om meer balans op het middenveld te krijgen.

Een aanval van Avereest leek sterk op buitenspel. Bert Maat vlagde keurig maar scheidsrechter Avci beoordeelde vanaf de middenlijn dat het niet zo was, Jeroen Hummel profiteerde dankbaar. Protesten haalden niets uit maar het is dan wel jammer dat in een zelfde situatie in de achtenzestigste minuut scheidsrechter Avci een buitenspel signaal van Avereest vlagger Luuk Visscher wel meteen overnam en een kansrijke doelpoging van Mariënberg affloot.

Verder kreeg Michael Zweers wel heel makkelijk zijn tweede gele kaart, de eerste was dom (voor een vrije trap gaan staan), maar de tweede riekte naar een voorkeursbehandeling ten gunste van de thuisploeg. Mariënberg heeft wel kansen gehad. Rolf Hofsink raakte twee keer de paal. Jaap Hofman maakte nog wel gelijk, maar in blessuretijd schoot Sjaak Hoorn zijn ploeg naar de verdiende 2-1 overwinning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.