ommen leeft raakt je op koninginnedag

Vorig jaar gaven zij pennen aan het publiek, waarmee men een taart kon winnen. Dit jaar delen de medewerkers geen pennen uit maar een cadeautje ‘dat je raakt’. Ook hiermee kan een prijs gewonnen worden.

Maak van dit cadeautje een mooie foto in het thema ‘Voorjaar in het Vechtdal’ en stuur deze voor 15 mei naar redactie@ommenleeft.nl. De redactie zoekt de mooiste foto uit. De winnaar krijgt zijn of haar foto uitvergroot in posterformaat op een canvasdoek. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Jelmer Pott van Product Print uit Ommen. Natuurlijk wordt de foto ook gepubliceerd op de site.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs kan niet worden geruild en is niet inwisselbaar voor geld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.