Home / archiefcentraal / nieuwe website voor bibliotheek ommen

nieuwe website voor bibliotheek ommen

Met de nieuwe website is ook de catalogus aangepast. Vanaf heden wordt alleen nog de Aquabrowser-catalogus gebruikt. Deze catalogus zoekt op de manier van Google. Als een zoekterm ingebracht wordt, zoekt de catalogus niet alleen naar de exacte term maar ook alternatieven en termen die op de ingegeven term lijken. Reserveren en verlengen kunnen als vanouds gedaan worden.

Een ieder die vragen over de website of over de catalogus heeft , is in april en mei op maandag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom op de inloopmiddag. Er is dan iemand speciaal aanwezig om uitleg te geven over het gebruik van catalogus en website. De inloopmiddag is zowel in Lemele als in Ommen.

De vernieuwde website is te vinden op www.bibliotheekommen.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.