Home / archiefcentraal / nieuwe look voor de speelotheek

nieuwe look voor de speelotheek

Door extra kastruimte kan het speelgoed overzichtelijk gepresenteerd worden.

Het assortiment wordt steeds uitgebreider. Er zijn het afgelopen jaar veel spellen en puzzels aangeschaft, maar ook skelters, buitenspellen, duplo en speelgoed om lekker mee te fantaseren. Ook nieuw zijn de verkleeddozen, waarin verschillende kleding zit.

Voor wie is de speelotheek

De speelotheek is voor iedereen die van spelen/spelletjes houdt. Het grootste gedeelte van het assortiment is geschikt voor kinderen tot en met 9 jaar. Daarnaast hebben ze ook spellen geschikt voor alle leeftijden. ‘t Boemeltreintje richt zich in het bijzonder op kinderen/ouderen met een handicap of ontwikkelingsachterstand en langdurige zieken . Er is een ruim assortiment aanwezig voor een ieder met een verstandelijke, lichamelijke of visuele beperking.

Het is ook mogelijk om als instelling, school, groep, gastouder, opa/oma lid te worden van de speelotheek. Het speelgoed is te lenen, wanneer er een abonnement is afgesloten bij de speelotheek. Er is al een jaarabonnement voor 25 euro. Kijk voor meer informatie op http://boemeltreintje.wordpress.com .

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.