Home / archiefcentraal / nieuwe gemeentegids dalfsen onderweg

nieuwe gemeentegids dalfsen onderweg

Zo bevat ze niet alleen nuttige uitleg over de gemeentelijke organisatie, maar de gids is tevens een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven.

Ook zijn een rampenwijzer en een schoolvakantierooster in de gids opgenomen. De gemeentegids Dalfsen is gedrukt op FSC-gecertificeerd papier en wordt huis-aan-huis bezorgd. De gids is tevens gratis af te halen op het gemeentehuis.

De gemeentegids wordt in opdracht van de gemeente Dalfsen uitgegeven door Akse Media uit Den Helder. Helaas zijn er ook andere firma’s die beweren in opdracht van de gemeente een gids uit te geven. Neem bij twijfel altijd contact op met uw gemeente. Naast de gedrukte gemeentegids verzorgt Akse Media tevens een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke digitale gemeentegids, de SmartMap ( www.dalfsen.SmartMap.nl ) gekoppeld aan de gemeentelijke website, www.dalfsen.nl (onder ‘Media / Digitale gemeentegids’). Deze is voorzien van alle informatie uit de papieren versie, Google Maps, een routeplanner met satellietcartografie en duidelijke zoekfuncties, en biedt door de interactieve wijzigingsmogelijkheden de meest actuele adresgegevens van alle instanties.

Wijzigingen voor de gemeentegids kunt u rechtstreeks doorgeven aan de uitgever, via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Dalfsen), 0223-673010 , de bon achterin de gemeentegids of via de digitale gemeentegids www.dalfsen.SmartMap.nl .Beschikt u al over een door ons verstrekte controlecode dan kunt u eventuele wijzigingen zelf á la minute doorvoeren via www.controle.smartmap.nl en het resultaat direct bekijken op www.dalfsen.SmartMap.nl .

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.