Home / archiefcentraal / nieuwe expositie bij galerie korpershoek

nieuwe expositie bij galerie korpershoek

Het geheel is harmonieus gecompleteerd met Tsjechische glaskunst. Van 3 april tot en met 18 september kunt u deze prachtige tentoonstelling bezoeken.

Charles Henri

Het hoofdthema in het werk van Charles Henri is de mens. Het thema in zijn beeldhouwwerk is de schoonheid. In de naakten probeert hij een beweging te vangen, niet in een klassieke vorm of schoonheidsideaal. De moeilijkheid is daarbij het loskomen van de erfenis van de beeldhouwkunst. Doel het scheppen van eigentijds realistisch beeld, dat een relatie aangaat met de omgeving, zonder dramatische effecten, maar met een subtiele beweging.

Galerie Korpershoek

De galerie combineert een grote tentoonstellingsruimte voor schilderijen en beelden met een atelier, multifunctionele ruimte en terras met vrij uitzicht. Naast de verkoop van beeldende kunst richt de galerie zich op het organiseren van schilderlessen en de verkoop van schilderbenodigdheden. Een bijzondere plaats neemt ook de wijnbar in, waar onder andere proeverijen georganiseerd worden.

www.galeriekorpershoek.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.