net niet avond nekt zvoschutte in topper

De nummers twee en drie van de ranglijst gingen dan ook heerlijk van start en al snel mocht het publiek kennis maken met de kwaliteiten van de nummer zeven Moessie Rebel van Dynamo. Een speler die bijna niet van de bal te krijgen is en menig speler met groot gemak het bos in stuurt. In de derde minuut was het dan ook Dynamo dat de score opende. .Nog geen minuut later stond het alweer 1-1. Redmar Roelofs kopte de bal bij de keeper weg en vond het net. Een paar minuten later was het weer Dynamo dat de leiding pakte en met een mooi stift balletje werd de keeper van ZVO / Schutte Informatisering weer gepasseerd. Wat volgde was een periode met grote kansen alleen werd na een kwartier spelen de goal van Rik Jan De Groot afgekeurd wegens gevaarlijk spel. Een gele kaart van Stefan Buitenhuis vlak voor het einde van de eerste helft werd keurig uitgespeeld door Dynamo 1-3. De toch al onhoudbare Moessie Rebel deed daar nog een schepje bovenop want met een solo actie liep hij zo door de verdediging heen en zette de 1-4 op het bord wat tevens de ruststand was.

De tweede helft werd goed begonnen en de keeper van ZVO / Schutte Informatisering begon steeds meer mee te voetballen. Deze tactiek pakte goed uit want al snel waren er grote kansen maar werd of de paal of keeper getroffen. De conditie van Dynamo begon ook steeds meer parten te spelen dus de bal moest nu toch echt een keer het net gaan vinden. En in de 34e minuut was het aanvoerder Stefan Buitenhuis die een voorzet van Rick Koelman binnen schoot en de 2-4 was een feit. Weer een paar minuten later was het Harm Jan Tip die met een goed schot het net vond en zo alweer de 3-4 aantekende. De storm van ZVO / Schutte Informatisering ging niet liggen want in de 40e minuut was het Leon Makkinga die de bal in de kruising schoot en zo de gelijkmaker voor zijn rekening nam 4-4.

De wedstrijd leek dus te kantelen maar met een meer mee voetballende keeper loop je natuurlijk extra risico. Dit was het geval in de 42e minuut want een foutje werd met een goed geplaatst schot van eigen helft het doel van Ommen in geknald 4-5 door Johan Muhren. Dat ZVO / Schutte Informatisering niet meer langs Dynamo kwam was ook een verdienste van de keeper van Dynamo, want die begon steeds beter te keepen naarmate de wedstrijd vorderde. De 4-6 werd in de 47e minuut op het bord gezet door opnieuw Johan Muhren en met dat doelpunt werd de wedstrijd definitief beslist in het voordeel van Dynamo wat uiterst effectief met hun kansen omging. Eindstand 4-6.

De volgende wedstrijd is uit tegen hekkensluiter ATIK uit Apeldoorn op 15 april. Kijk voor meer informatie en het actuele wedstrijdprogramma van zaalvoetbalvereniging ZVO / Schutte Informatisering op www.zaalvoetbalommen.nl of volg het 1e via TWITTER op ZVO1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.