muziekvereniging sdg ommen trots op jeugd

Maar liefst zestien leerlingen van muziekvereniging Soli Deo Gloria (SDG) uit Ommen hebben maandag 18 april met succes hun examens afgelegd. Met het behalen van het diploma kunnen de leerlingen mee gaan spelen in de B- of A-ensembles van de vereniging.

De volgende SDG-leerlingen behaalden hun diploma: bij het slagwerk: Lars Goosselink, Daan Jansen, Jelle Mol, Melvin Schoonhoven, Ewout van der Velde (A-ongestemd slagwerk) en Rebecca Stewart (A-melodisch slagwerk). Bij het orkest behaalden Danaé Hofman, Jeroen Makkinga, Jolien Schaaphok en Rebekka Schinkelshoek hun A-diploma. Vera ten Brinke, Thijs ten Cate, Maarten Hamberg, Rosanne Jonkers, Bertine van der Kruk en Robert-Jan Makkinga behaalden hun B-diploma.

Hiermee is de kous echter nog niet af. Ook in juni zal nog een aantal leerlingen het examen afleggen. SDG is trots op haar jeugd. Naast de uitstekende resultaten van de examens, heeft de jeugd zich ook goed gepresenteerd tijdens de Palmpasenoptocht en ook op Koninginnedag tijdens de aubade zal de jeugd zich laten zien en horen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.