mountainbikers laten zich van voren zien

Dienand Broekhuis ging uitstekend van start bij de Masters 40 plus. De eerste ronde kwam het net buiten de top-tien door. In de daarop volgende ronden vocht hij zichzelf verder naar voren en kwam in een groepje te rijden voor plaats zes. De eerste twee renners van het groepje waarin hij reed moest hij helaas laten gaan maar desalniettemin finishte hij op een keurige achtste plek.

Rond het middaguur gingen Nick van de Heuvel en Jeroen Wessel bij de Amateurs van start. Nick vertrok goed vanaf de eerste startrij en kon mee met de kop van de wedstrijd. Helaas moest hij een tweetal ronden voor het einde de eerste renners weg laten rijden. Hij bolde uiteindelijk als vijfde over de eindstreep. Jeroen ging eveneens goed van start. Vanaf de vijfde startrij kon het op de lange startstrook al snel opschuiven tot bij de eerste twintig. Op een klein foutje in de tweede ronde na, liep het lekker bij hem. Hij schoof nog wat verder op naar voren om als vijftiende te finishen.

Kort na de start van de Amateurs ging vertrok ook Lyan Rensen voor haar wedstrijd bij de Elite Dames. Lyan startte goed maar kwam helaas al snel ten val en verloor hiermee de kop van de wedstrijd. Voor haar gevoel verliep de wedstrijd niet helemaal zoals gewild maar ze wist er toch nog een mooie uitslag uit te halen. Lyan finishte alstiende.

Laatste wedstrijd van de dag was die voor Elite Heren. Jordy Luisman en Mark van der Heijden stonden aan het vertrek. Al in de eerste ronde van de wedstrijd scheidde een tweetal zich vooraan de wedstrijd af van de rest. Jordy reed in de achtervolgende groep en Mark in de groep daar weer achter. Gedurende de wedstrijd vielen de groepjes uit elkaar. Na een loodzware wedstrijd wist Jordy er een mooie zesde plaats uit te persen. Mark finishte op een elfde stek.

Volgend weekend wordt in Nieuwkuijk de traditionele Paasbike verreden. Deze wedstrijd is de eerste wedstrijd meetellend voor de Topcompetitie. ATB-Team Lemelerveld zal hier aan het vertrek staan.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.