Home / archiefcentraal / mini teams de hypotheekgroep flash gehuldigd

mini teams de hypotheekgroep flash gehuldigd

Met nog drie wedstrijden te gaan zijn zij niet meer in te halen door de concurrentie. Er werd slechts een set afgestaan. Mini’s3 werd voor het eerst kampioen. Dat maakte voor hen deze middag wel heel speciaal. Het team van mini’s8 heeft evenals mini’s1 de nodige ervaring in kampioenschappen. Voor de vierde keer op rij werden zij kampioen. Op een gelijk spel na, werden alle wedstrijden gewonnen.

Als ware kampioenen werden de jonge talenten een voor een omgeroepen, waarna ze in een lang lint achter aanvoerster Anne-Marie Aalberts van dames1 de zaal in gingen. Onder begeleiding van luide feestelijke muziek en de toejuichingen van ouders en publiek werd het een echte triomftocht. Het team van dames1 wachtte hen op met ‘high fives’, vervolgens kregen de meiden door de speelsters van dames1, bij afwezigheid van de sponsor Aannemersbedrijf Tempelman, een medaille omgehangen en een roos uitgereikt. Als afsluiting werd er een kampioensfoto gemaakt samen met dames1 als herinnering aan een mooi seizoen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.