Home / archiefcentraal / mee houdt informatie avond over erfrecht

mee houdt informatie avond over erfrecht

Natuurlijk wil je – ook na overlijden, je kind in de best mogelijke omstandigheden laten leven. Daarom is het belangrijk erbij stil te staan wat het overlijden van ouders, juridisch gezien, betekent voor iemand met een beperking. Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op vragen over wetgeving met betrekking tot erfrecht en de mogelijkheid om speciale regelingen te treffen voor een zoon of dochter met een beperking. Vragen, zoals, wat gebeurt er met de erfenis als je niets regelt? wat kun je voor je kind met een beperking in een testament regelen?

Wie hier graag meer over weten is van harte welkom op de informatieavond op dinsdag 19 april. De avond wordt georganiseerd door MEE IJsseloevers, in afstemming met het Overijssel Platform VG en verzorgd door mevrouw MR. F. Brouwer- Bouma van notariskantoor Spruyt uit Ommen. De bijeenkomst is gratis en wordt gehouden van 19.30 tot 21.30 aan de van Reewijklstraat 32 in Ommen. In verband met de voorbereiding is reserveren gewenst. U kunt zich aanmelden via 038 455 46 46 (informatiecentrum) of via info@meeijsseloevers.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.