Home / archiefcentraal / marienberg toont veerkracht tegen hardenberg

marienberg toont veerkracht tegen hardenberg

Rolf Hofsink leek in de 12e minuut voor de 0-1 in aanmerking te komen, maar op advies van de grensrechter besloot scheidsrechter Raaben het feestje toch uit te stellen voor de gasten uit Mariënberg.

Toch stond het even later 0-1 voor de roodzwarten. Richard Buitenhuis lepelde een voorzet perfect af in de zestien meter en bracht Theo de Lange in stelling die koppend de openingstreffer achter doelman Peek schoot.

Lang kon Mariënberg niet genieten, nog geen twee minuten later was het alweer gelijk. Peter Gerholt gaf het beslissende zetje nadat eerst Jelle Brinks oud-Mainbarger Mo Hajji nog van scoren wist af te houden.

Na rust profiteerde Hardenberg meteen van niet kordaat ingrijpen van de Mariënberg verdedigers. Robert Jonkhans kwam voor zijn bewaker en noteerde de 2-1 voorsprong. Hierna nam Mariënberg de regie over en voerde de druk op.

Arjan Bolks schoot een half uur voor tijd vanaf ongeveer 35 meter de 2-2 binnen. Met iets meer geluk en wijsheid hadden de voorwaartsen de wedstrijd in het voordeel van Mariënberg kunnen beslissen, echter wist keeper Ignas Peek met behulp van zijn achterhoede verdere schade te voorkomen.

Zaterdag 7 mei speelt Mariënberg, thuis, de laate wedstrijd van dit seizoen tegen kampioen Nieuwleusen.

Lees ook

Overijsselse Golfkampioenschappen in Ommen groot succes

OMMEN – Op Hooge Graven Golfclub Ommen werden 3 oktober de Overijsselse Golfkampioenschappen gehouden. Door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.