Home / archiefcentraal / marechaussee houdt militair uit ommen aan

marechaussee houdt militair uit ommen aan

De militair wordt ervan verdacht dat hij vanaf oktober vorig jaar onder andere mobiele telefoons en laptops heeft weggenomen van collega’s die deze goederen tijdens sportactiviteiten hadden achtergelaten in de kleedkamer. Ook wordt de militair in verband gebracht met diefstallen vanaf andere locaties op de kazerne. Hij zou deze artikelen daarna hebben verkocht aan tenminste drie afnemers.

De Koninklijke Marechaussee heeft een deel van de gestolen goederen weten te traceren. Na technisch onderzoek aan teruggevonden mobiele telefoons kwamen drie verdachten van heling in beeld. Het gaat om 15-jarige inwoner van Hattem, een 17-jarige inwoonster van Zwolle en een 19-jarige Schiedammer. Alle drie de verdachten zijn donderdag in hun woonplaats aangehouden.

De militaire verdachte kon donderdagavond op de kazerne waar hij werkzaam is, worden aangehouden. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. De drie verdachten van heling zijn na verhoor heengezonden. De Koninklijke Marechaussee zet het onderzoek voort en sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Het onderzoek wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van het Openbaar Ministerie in Arnhem.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.