man gaat er vandoor na aanrijding

. Hierop stapte de bestuurder van de andere auto uit en had even met de bestuurder gesproken. Besloten werd om de auto’s van de rijbaan af te halen. Hierop ging de bestuurder van de achterste auto er met hoge snelheid via de Hessenweg vandoor in de richting van het centrum van Hardenberg zonder zich bekend te maken.

Twee dochters van de 56-jarige man (leeftijden onbekend), die in de bus zaten, klaagden over pijn in de nek en werden door een ambulance voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De man die was doorgereden, een 22-jarige Hardenberger, heeft zich bij de politie gemeld. Proces-verbaal wordt tegen hem opgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.