lustrum camping langs de dedemsvaart

Programma

Op de gezellige kleine fair presenteren regionale ondernemers uit verschillende branches zich. Dit varieert van keramiek, bloemstukken, brokante en streekproducten tot fietsen, meubels en tuinmachines. Kinderen kunnen zich laten schminken, sjoelen, megatwister, het kubb- of molkäspel spelen. Daarnaast zijn er pannenkoeken en ambachtelijk ijs verkrijgbaar. Rond 13.00 uur zal de Kamer van Slagharen een nieuwe culinaire fietstocht presenteren. Tot slot is er ook een speciale dagactie voor alle bezoekers die tijdens het lustrum een staanplaats reserveren.

Meer informatie

De dag wordt georganiseerd in samenwerking met vijf studentes aan de Saxion Hogeschool in Deventer. Het meewerken bij het organiseren van een evenement is een onderdeel van de opleiding aan de Hospitality Business School. Voor meer informatie kunt u terecht op www.campingdedemsvaart.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.