luisman en van der heijden samen sterk

Alle renners van ATB-Team Lemelerveld stonden aan de start van deze wedstrijd. Het programma was verdeeld over twee dagen. De Amateurs reden op zondag hun wedstrijd en de overige categorieën op maandag. Het parcours was overwegend vlak, afgewisseld met korte steile klimmetjes en veel draai- en keerwerk.

Nick van den Heuvel en Jeroen Wessel gingen op zondag rond het middaguur van start bij de Amateurs. Nick kende een slechte start en zakte vanaf de eerste startrij terug naar positie twintig. Hij deed nog weer een poging terug naar voren te rijden maar de kop van de wedstrijd was al gevlogen. Het vond niet meer de aansluiting met de grote kopgroep en bleef net buiten de top-tien vechten voor zijn plaatsje. Hij finishte als twaalfde. Jeroen kende een beter start maar verloor in de tweede helft van de startloop weer vele plaatsen. Hij zakte terug naar buiten de top-dertig en kreeg het goede ritme niet meer te pakken. Hij kwam uiteindelijk op positie dertig over de eindstreep.

Maandagochtend om klokslag tien uur klonk voor de Masters veertig-plus het startschot. Dienand Broekhuis stond aan het vertrek namens ATB-Team Lemelerveld. Dienand reed een constante wedstrijd en finishte als zeventiende. Na de wedstrijd van de Masters was het de beurt aan de Elite Dames. Er stonden veel dames uit het buitenland aan het vertrek. Lyan Rensen kende een niet zo goed begin van de wedstrijd. Ze had veel last van de warme omstandigheden. Halverwege de wedstrijd kwam zij beter in haar ritme en kon ze nog wat plaatsen goed maken. Ze finishte als tweeëntwintigste in een deelnemersveld.

De afsluitende wedstrijd van het paasweekend was die voor de Elite Heren. Mark van der Heijden en Jordy Luisman stonden aan het vertrek in een sterk internationaal deelnemersveld. Mark startte goed en kwam al snel in een groepje ronde de twintigste stek te rijden. Jordy sloot in ronde drie, nadat hij een matige start kende, bij het groepje van Mark aan. Door een goede samenwerking wisten ze nog wat stilvallende achterblijvers terug te pakken. Mark finishte als zestiende en Jordy op een achttiende plaats.

Kijk voor meer informatie op www.atbteamlemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.