Home / archiefcentraal / lofprijsdienst met thema open je hart

lofprijsdienst met thema open je hart

In de Voorhof in Nieuwleusen vind op op zondag 8 mei een lofprijsdienst plaats. Deze dienst begint om 14.30 uur en staat in het teken van de genade van God, en in het bijzonder wat Hij gegeven heeft van Pasen tot het Pinksterfeest.

De dienst zal voornamelijk gericht zijn op lofprijzing en aanbidding door het zingen van opwekkingsliederen en gezangen. Ds. Klaas van Hoek zal een korte meditatie houden. Het thema van de dienst is ‘Open je hart’. Je bent van harte welkom in de Voorhof, Burg. Mulderlaan 1, Nieuwleusen. Voor meer informatie kan je bellen met Femmie Veenstra 480797 of via de website van de kerk: www.de-voorhof.nl

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.