lions op stap met zonnebloem

Kent u iemand die daarvoor in aanmerking komt? Dat hoeft niet persé een lid of gast van de Zonnebloem te zijn. Elk persoon met genoemd profiel kan mee en de eigen bijdrage is tien euro voor een onvergetelijke dag. Op de dag zelf kan dat betaald worden. Alle andere kosten van entree, koffie, thee, lunch en vervoer regelt de Lionsclub.

Motto van de Lionsclub is ‘Wij dienen’ en daarom willen de Lions samen met enkele Zonnebloem-vrijwilligers alle gasten op 20 april om 9.15 uur van huis ophalen met luxe auto. Rolstoelen en rollators kunnen zonder probleem mee. Aan het einde van de middag wordt u ook weer thuis gebracht. Uiterste datum van aanmelding voor dit Lions uitstapje is zaterdag 9 april bij Dittie de With, bestuurslid Zonnebloem afdeling Ommen, Rembrandtstraat 82, 7731 SG Ommen, of via 0529-452738.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.