Home / archiefcentraal / lemelerveld in beeld en kleur

lemelerveld in beeld en kleur

Verschillende kunstenaars geven demonstraties. In het Atelier Áchter de Ovens zijn de (schoon)zussen Pieper aan het werk, zij brengen een expositie met als thema ‘Het Volle Leven’. Verder in de straat in ‘de Schuure’ van Alina Heerink wordt je verrast door prachtig keramiek en inspirerende schilderijen van Rie Horsman uit Heino. Elly Provoost uit Colmschate exposeert beelden in de tuin.

Verder op de fiets of met de auto naar Heileuver waar een binnenexpositie is van Joke met als thema ‘de Oogst’ en op het erf vindt een kleine kunstmarkt plaats waar voor iedereen wel wat te beleven valt.

Op al deze kunstpunten is regelmatig muziek te horen en er is voldoende tijd voor gezelligheid en een babbel met de kunstenaars. Het hele programma is te vinden op www.kunstomdalfsen.nl of te lezen in de prachtige catalogus die in Lemelerveld en ver daar buiten ruimschoots te verkrijgen is.

Alle kunstpunten zijn gratis toegankelijk.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.