Home / archiefcentraal / leerlingen organiseren een geslaagd concours

leerlingen organiseren een geslaagd concours

Zowel bij het springen voor de 4-jarige paarden als de klasse ZZ ging de eerste prijs naar Christel Kalf, een oud-leerlinge van De Groene Welle. Bij de 5-jarige springpaarden is de eerste plek veroverd door Mas van Veenendaal, hij zadelde zijn paard Bjorn. Micheal Greeve en zijn paard Cassano waren in de klasse Z de beste combinatie.

In de Z dressuur hebben Linda Lammers en docente van De Groene Welle, Martsje Bergsma, de prijzen in de wacht gesleept. Ook Nicky Snijder had een succesvolle dag met haar paarden Casapou en Karlshovens Armani . Hij won in de klassen B en M dressuur. Ook bij de dressuur pony’s is er goed gereden. In het L1 sleepten Laura Eilander en Martijn Blankvoort de prijzen binnen en in de B waren dit Isis Hazelhof en Noëlla van Hamont.

Het was een dag met volledige inzet van alle organisatoren van het Schoolconcours. Dit waren de derdejaars leerlingen van de opleiding Paardenhouderij en Paardensport. Het was een zeer leerzame ervaring voor de leerlingen om de grote verantwoordelijkheid van een officieel hippisch evenement te moeten dragen. De samenwerking met het bedrijfsleven in de vorm van Stal Jagtlust is zeer goed verlopen en zeker voor herhaling vatbaar volgens de Groene Welle..

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.