ledenvergadering gemeentebelangen dalfsen

Bij de bestuurverkiezingen werd penningmeester Piet Minnema weer herkozen. Een tweetal vacatures, in te vullen door leden uit Nieuwleusen en Lemelerveld, blijven nog open staan. Bij het verslag van de penningmeester bleken de financiën van Gemeentebelangen prima in orde te zijn. Piet Minnema kon ook meedelen dat het ledental nog steeds stijgt en inmiddels de 130 is gepasseerd.

De raadsleden deden daarna allen afzonderlijk verslag van hun werk in de gemeenteraad, ook wethouder Agricola deed zijn verslag. Vooral de Hessenweg, de N340, kwam uitvoerig aan bod. Algemeen werd gevonden dat de ingreep, met de in principe gekozen huidige variant, zwaar ingrijpt in een bewoond gebied met landschappelijk waarde.

Voorts passeerden het waterfront, kulturhusen, activiteitenterrein, sportcomplexen, bestemmingsplannen, ‘rood voor rood’ en het voormalige postkantoor de revue. Na iedereen bedankt te hebben, waarbij met name Inge Snijder werd genoemd voor haar goede werk aan de website van Gemeentebelangen, www.gemeentebelangendalfsen.nl en de ondersteuning bij het samenstellen van de nieuwsbrieven, kon de voorzitter rond 22.30 uur de officiële vergadering afsluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.