Home / archiefcentraal / laarman nieuw gemeenteraadslid groenlinks

laarman nieuw gemeenteraadslid groenlinks

Raadslid mevrouw Sonja Rasenberg treedt terug als lid van de gemeenteraad. Zij gaat zich richten op het bijstaan van het bestuur en de fractie van GroenLinks en op de organisatie van themabijeenkomsten, zoals de komende bijeenkomst over de de mogelijke komst van megastallen in Hardenberg, waar de PvdA en GroenLinks zich grote zorgen over maken.

In de vergadering van de gemeenteraad van 10 mei zal de Marco Laarman (GroenLinks) als haar opvolger beëdigd worden. Marco Laarman is 27 jaar, woont in Hardenberg en is student Rechten aan Universiteit van Groningen. Hij wil zich de komende jaren richten op echte GroenLinks thema´s. “Ik ga me de komende jaren inzetten voor een duurzaam en sociaal Hardenberg en wil vooral een betrokken gemeentebestuurder zijn”.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.