kunst en cultuurweekend bij tineke langbroek

Tineke exposeert een nieuwe serie schilderijen geïnspireerd door haar lessen bij Greetje Feenstra uit Friesland. In de tuin vind je onder andere haar keramische beelden met het thema ‘vogels’. Tevens werkt zij met glas door middel van glasfusing. Zeer kleurige glasobjecten op sokkel en voor aan de muur.

Eveneens exposeert Annemieke Vonk, een getalenteerd kunstenares uit ’s Gravendeel schilderijen met vogels en prachtige Hollandse luchten. Ook zijn er op deze locatie bijzondere handgemaakte sieraden met fimoklei te bewonderen van Jeltje Heslinga uit Nieuwleusen, beelden van speksteen en demonstraties van Hettie ten Klooster uit Dalfsen en keramiek van keramiste Alexandra Veneman uit Ommen. Voor de ontspanning kun je op zaterdag kennis maken met voetzonereflexmassage. Therapeute Gerrie Eikenaar uit Ankum kan hier alles over vertellen. Tegen een kleine vergoeding kan er genoten worden van een massage.

Iedereen is van harte welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur, Op ’t Holt 12 in Dalfsen, omgeving Oudleusen. De toegang, koffie en thee zijn gratis. Meer informatie is te vinden op www.tinekelangbroek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.