Home / archiefcentraal / kraanwater smaakt beter door waterbobbie

kraanwater smaakt beter door waterbobbie

[b]Jack Hutten: “Gewoon kraanwater smaakt naar meer dankzij WaterBobbie uit New York”[b/]

De WaterBobbie is een gepatenteerde en herbruikbare fles die het water filtert terwijl je drinkt. Dat komt volgens Hutten door het ingenieuze recyclebare koolstoffilter. “De koolstof in het filter verwijdert kalk, chloor en organische bacteriën uit het kraanwater en verbetert zo de kwaliteit van iedere slok water die je neemt”, vertelt hij. “De Bobbie is een mooi vormgegeven alternatief voor alle niet herbruikbare petflesjes, die slecht zijn voor het milieu en voor je portemonnee. Door de uitwisselbare en vervangbare filters van Bobbie kan je de smaak van kraanwater altijd verbeteren. Goed voor het milieu, aangezien plastic flesjes vaak op straat, eindigen.” De WaterBobbie is bedacht door het Move Collective uit New Vork. Zij wilden consumenten een duurzaam alternatief bieden voor de gewone plastic waterflesjes. Hutten neemt een flinke teug uit zijn flesje en verzekert dat het water echt anders smaakt. “En buiten dat vind ik het een leuk idee om zo’n New Yorkse trend naar het Vechtdal te halen.” De flesjes en filters in diverse hippe kleuren bevatten geen BPA, Phthalates en PVC en zijn verkrijgbaar bij Time Out Sport in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.