klussendienst ommen zoekt vrijwilligers

. Bij de Klussendienst verlenen vrijwilligers hulp aan mensen die tijdelijk hulp nodig hebben bij kleine klusjes in en om huis.

Het gaat om vragen, zoals vervoer, tuinonderhoud, wandelen, boodschappen doen en meegaan naar een ziekenhuisbezoek. Maar ook kleine klusjes in huis, zoals een lamp of schilderij ophangen, de bank verplaatsen, snoeren vastzetten of andere kleine reparaties. Vrijwilligerssteunpunt Ommen is op zoek naar een handige doe-het-zelver die een uurtje over heeft, zelf z’n tijd in kan plannen en ons team wil versterken.

Voor informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt Ommen, gevestigd in de Spil Chevalleraustraat 16 in Ommen, 0529-453244 vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl. Of via de wesbite www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.