jubileum jeugdwerkbureau stap

Taggen, liken, matties, droenie, tweets….. jeugdige terminologieën passeerden de revue. Wil je in het kinder-, jeugd- en jongerenwerk mee blijven doen, dan is het raadzaam je erin te verdiepen. Tags en semantiek, hoe ga je daarmee om? Hierover ging de lezing van Ludo Keizer. Het was een echte geestelijke energieshot, waar nog lang over gesproken zal worden.

Paul Haenen, alias dominee Gremdaat, nam de vele aanwezigen mee in de belevenissen met jongeren tijdens zijn treinreis. Een verhaal waarbij de lachspieren druk aan het werk werden gezet, maar met een onderliggende boodschap over het werken met jeugd en de begeleiding die STAP hierbij kan geven in de provincie Overijssel.

Dat STAP waardevol is voor veel vrijwilligers en beroepskrachten in het kinder-, jeugd- en jongerenwerk bleek uit de reacties van de aanwezigen. Er werd geproost op de volgende 10 jaar ondersteuning van het jeugdwerkbureau.

Als je meer wilt weten over de werkzaamheden van Jeugdwerkbureau STAP neem dan contact op via info@stap-ov.nl of kom langs op Chevalleraustraat 12 in Ommen, 0529 – 451503.

Er wordt nu weer hard gewerkt aan: Jongeren aan Zet, The International Award for Young People, Groeien na reflectie en Sensationtochten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.