jenufa strijkkwartet naar het laer

He Jenufa Kwartet, genoemd naar de gelijknamige opera van de Tsjechische componist Léos Janácek, is opgericht in 1994 en uitgegroeid tot een hecht kamermuziekensemble. Het repertoire strekt zich uit van Haydn tot hedendaagse muziek. Het kwartet studeerde regelmatig in Praag bij Milan Skampa en ontwikkelde daardoor een bijzondere affiniteit met de Tsjechische kamermuziek. Ook speelt het kwartet graag Nederlandse heden-daagse werken. Primarius Naomi Peters wordt dezer dagen vervangen door Chris Duindam die al eerder met het Jenufa samenwerkte. Hij maakt al jaren deel uit van het Combattimento Consort Amsterdam

De concerten op Het Laer worden mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het concert vindt plaats op Landgoed Het Laer, Het Laer 2 in Ommen op dinsdag 12 april. Aanvangstijd is 20.00 uur. Losse kaarten kosten 18,00 euro en jeugdkaarten 5,00 euro. Info en reservering (uitdrukkelijk aanbevolen!): Hotel De Zon, 0529-45 55 50. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de zaal vanaf een half uur voor aanvang van het concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.