Home / archiefcentraal / jannes kleene blij met muzikaal geschenk

jannes kleene blij met muzikaal geschenk

In het Parochiehuis in Vilsteren vierde de Nieuwleusenaar deze dag met een spetterend optreden van zijn shantykoor. De jarige had zelf de nummers uitgekozen die werden opgevoerd. Als eerste klonk ‘De vissers van San Juan’, vervolgens ‘Sailing Home’ en daarna een Zeemans medley.

Arie – de jubileumstalmeester – bracht veel anekdotes boven water waarna een bekend feestlied werd ingezet. Jannes dankte zaterdagmiddag zijn Stuwzangers met de woorden: “Dit is het gezelligste koor uit Salland. Het is ook geweldig wanneer ten gunste van je zeventigste verjaardig het gehele koor aanwezig is voor een ‘muzikaal geschenk’!”

Het shantykoor sloot af met ‘de Vissers van Capri’, ‘Mooi Volendam’ en ‘Rhein und Trinkliederer Medley’. Deze laatste zal zeker van pas komen wanneer over veertien dagen de Stuwzangers naar Potsdam (nabij Berlijn) vertrekken.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.