Home / archiefcentraal / jan hekman grote winnaar pitch en put

jan hekman grote winnaar pitch en put

Gerard Hulsman uit Lemelerveld had maar zevenenvijftig slagen nodig in deze ronde en kreeg hiervoor eenenveertig stablefordpunten en negen wedstrijdpunten bij geschreven. Dinie Hekman uit Ommen scoorde met haar ronde van vierenzestig, evenals Henri Duerink na een rondje vijfenvijftig, veertig stableford punten bij elkaar en kregen acht wedstrijd punten bij geschreven. Doordat er rekening wordt gehouden met de handicap heeft iedereen kans om te scoren.

In het strokeplayklassement waren er drie spelers die tien punten mee naar huis kregen na een ronde van vijfenvijftig slagen over de achttien holes. Henri Duerink, Hans Strijkveen en Erwin Scholten waren de gladiatoren in dit klassement. In de tussenstand van het stableford klassement staat Gerard Hulsman met tweeentwintig punten op kop gevolgd door Henri Duerink met achttien punten. In het Strokeplay klassement heeft Theo Otten de leiding met vijfentwintig punten gevolgd door Hans Strijkveen met eenentwintig punten.

Zie www.nppb.nl voor de volledige uitslagen en tussenklassementen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.