Home / archiefcentraal / jaarvergadering anbo afdeling ommen

jaarvergadering anbo afdeling ommen

Allereerst wie is de Saxenburgh Groep, wat doen zij op het gebied van ouderenzorg en ten slotte wat zijn de plannen van de Saxenburgh Groep in Ommen.

De missie van de Saxenburgh Groep voor Ommen is als volgt: het bieden van optimale kwaliteit van wonen, welzijn en zorg aan Ommenaren met een zorgvraag, waarbij in samenwerking met andere partners (zorgaanbieders en woningstichting) de essenties van hun kennis en kwaliteit op ieders gebied samengebracht worden.

Hierbij worden de volgende maatschappelijke ontwikkelingen gesignaleerd: meer ouderen, meer chronisch zieken; grotere diversiteit aan inwoners; aandacht voor community-care; zorg dichtbij woonomgeving aanstaande cliënt; meer in de eerste lijn geholpen worden; meer behoefte aan aangepaste woningen; beleid VWS met betrekking tot scheiden van wonen en zorg; WMO-beleid; zorgvrager centraal en welzijn/welbevinden centraal.

Ook de FNV–ANBO leden zijn van harte welkom. Voor nadere informatie kun je terecht bij Sybout Massalt, secretaris 0529-456794

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Home / archiefcentraal / jaarvergadering anbo afdeling ommen

jaarvergadering anbo afdeling ommen

Allereerst wie is de Saxenburgh Groep, wat doen zij op het gebied van ouderenzorg en ten slotte wat zijn de plannen van de Saxenburgh Groep in Ommen.

De missie van de Saxenburgh Groep voor Ommen is als volgt: het bieden van optimale kwaliteit van wonen, welzijn en zorg aan Ommenaren met een zorgvraag, waarbij in samenwerking met andere partners (zorgaanbieders en woningstichting) de essenties van hun kennis en kwaliteit op ieders gebied samengebracht worden.

Hierbij worden de volgende maatschappelijke ontwikkelingen gesignaleerd: meer ouderen, meer chronisch zieken; grotere diversiteit aan inwoners; aandacht voor community-care; zorg dichtbij woonomgeving aanstaande cliënt; meer in de eerste lijn geholpen worden; meer behoefte aan aangepaste woningen; beleid VWS met betrekking tot scheiden van wonen en zorg; WMO-beleid; zorgvrager centraal en welzijn/welbevinden centraal.

Ook de FNV–ANBO leden zijn van harte welkom. Voor nadere informatie kun je terecht bij Sybout Massalt, secretaris 0529-456794.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.