Home / archiefcentraal / internationale voetbaljeugd weer naar ozc

internationale voetbaljeugd weer naar ozc

Traditiegetrouw vindt dit internationale jeugdvoetbaltoernooi plaats in de dagen vóór Pasen. Dit jaar doen 22 teams mee, in drie leeftijdscategorieën: C-junioren, D-pupillen en E-pupillen. De deelnemers komen dit keer uit Duitsland, Oekraïne en Nederland.

Op donderdag 21 april vindt om 16.30 uur de opening plaats op het hoofdveld van OZC op sportpark Westbroek. Daarna gaat om 17.00 uur het toernooi van start met de openingswedstrijd die wordt gespeeld tussen OZC C1 en FC Schweinfurt (Duitsland).

Alle poulewedstrijden worden op vrijdag 22 april tussen 09.30 en 16.00 uur gespeeld. Zaterdagochtend 23 april staan de kwartfinales en halve finales op het programma, waarna zaterdagmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur de finales worden gespeeld.

Tussen de finales door zal de Streetdance/gymnastiekvereniging OKK uit Ommen enkele optredens verzorgen. Om 18.00 uur wordt het toernooi afgesloten met de prijsuitreiking.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.