Home / archiefcentraal / international angela malestein naar mizuwaai

international angela malestein naar mizuwaai

Malestein (18) is afkomstig van de huidige Landskampioen T+A VOC Amsterdam en heeft de afgelopen jaren ook deel uitgemaakt van de HandbalAcademie. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al twintig A-interlands en negentig jeugdinterlands achter haar naam staan. Eerder legde de ambitieuze club uit Dalfsen al Peter Portengen als nieuwe trainer vast.

“Angela is een jong talent dat graag in zichzelf wil investeren. Dat past prima in ons nieuwe programma waarin we een grote groep jonge ambitieuze speelsters de mogelijkheid bieden om veel trainingsuren te maken waardoor ze zichzelf maximaal kunnen ontwikkelen. Als linkshander is Malestein, na het stoppen van Nancy Gerritsen en Marlie Mentink, een welkome aanvulling voor de rechterkant “, licht Rene Cloo het aantrekken van de international toe.

Lees ook

Heskamp en Hogenkamp ook volgend seizoen verbonden aan FC Ommen

OMMEN – Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.