inloop structuurvisie buitengebied dalfsen

De gemeente Dalfsen organiseert op 18, 19 en 20 april inloopbijeenkomsten over de structuurvisie buitengebied Dalfsen. Ook via www.buitengebieddalfsen.nl komen kaarten beschikbaar en kunnen mensen digitaal de gegevens controleren.

De gemeente Dalfsen werkt aan een structuurvisie en een nieuw bestemmingsplan voor het buitengebied. In een structuurvisie geeft de gemeente aan waar bijvoorbeeld gebouwd mag worden, waar de natuur behouden moet blijven en waar de economische structuur versterkt moet worden. Naast dat er op dit moment wordt gewerkt aan de Structuurvisie voor het buitengebied is de gemeente ook alvast begonnen met de eerste stap voor het bestemmingsplan.

In de afgelopen periode is met behulp van beschikbare gegevens gekeken naar de functie van ieder perceel in het buitengebied van de gemeente. Zit er bijvoorbeeld een agrarisch bedrijf, is het een woning of zit er een ander bedrijf? Deze gegevens zijn aangegeven op een zogenaamde ‘inventarisatiekaart’. Deze kaart vormt in een later stadium de basis voor de bestemming die aan ieder perceel wordt toegekend. In de voorfase (dus voordat het eigenlijke bestemmingsplan wordt opgesteld) wil de gemeente Dalfsen een zo volledig mogelijk beeld krijgen van de functies in het buitengebied. De inloopbijeenkomsten worden gehouden op:

– Maandag 18 april in het gemeentehuis in Dalfsen

– Dinsdag 19 april in ontmoetingskerk Nieuwleusen

– Woensdag 20 april in zaal Reimink te Lemelerveld,

Alle inloopbijeenkomsten zijn geopend van 16:00 tot 20:00 uur. Meer informatie is te vinden op de website www.buitengebieddalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.